Рост-Концентрат Rost NPK 15.7.7 добриво 1л Кіссон Агро

Кіссон
Добрива
В наявності
Код товару
728
Код товару
728
Доставка
  • На склад поштової служби
  • Самовивіз
  • Доставка кур’єром
Оплата
  • Готівкою при отриманні
  • LiqPay (Visa / Master Card)
  • Приват 24
Гарантія
  • 14 днів на обмін / повернення
  • Гарантія від виробника
Опис

Рост-Концентрат Rost NPK 15.7.7 добриво 1л Кіссон Агро

 

ROST-концентрат — добриво для професіоналів. Це універсальне добриво на основі гумату калію з додаванням збалансованого комплексу макро- та мікроелементів.


Це добриво розроблене інститутом ґрунтознавства та агрохімії імені О.Н. Соколовського, м. Харків. Застосування цього препарату вже за рік викликає не тільки кількісні, а й якісні зміни гумусу. Знову утворений гумус має високу біологічну активність, його наявність покращує фізичні та хімічні властивості ґрунту.

Технологія виробництва «ROST-концентрат» — добриво виробляється з використанням екологічно чистої природної сировини — низинного торфу. Торф містить у своєму складі велику кількість амінокислот, вуглеводів, ферментів, антибіотиків і природних стимуляторів росту. Найбільш фізіологічно активні елементи, що отримуються після оброблення торфу — водорозчинні солі гумінових кислот (гумати) і фульвокислот (фульвати). У цьому торфі вміст гумінових речовин досягає в середньому до 55-65% від сухої маси торфу.

Добриво рекомендується застосовувати у формі водних розчинів на таких з/х культур: всі види овищої, фруктові дерева, виноград, кавуни, дині, зернові культури, кімнатні та садові квіти та ін.

Приготування та норми витрат робочого розчину:
Відкритий ґрунт. Листове підживлення — зернові, технічні, овочеві, бахчеві, ягідні культури, квіти та інші — 20 мл концентрату розчинити в 10 л води (1:500) і обробити 1 висоту рослин. — плодові дерева, чагарники та виноград — 25 мл концентрату розчинити в 10 л води (1:400) обробити 1 сотку
Кореневе підживлення - дозу внесення препарату необхідно збільшити на 15-20%, тобто 25 мл концентрату розчинити в 10 л води (1:400).
Оброблення субстрату грибів перед засівом міцелію (1:500) дає збільшення врожаю 25-40%.

Закритий ґрунт. Для застосування в тепличних господарствах необхідно дотримуватися рекомендованої концентрації препарату — 20 мл концентрату на 10 л води (1:500), незалежно від типу оброблення (коренева або листова).
Замочування насіння й укорінення саджанців. Приготування робочого розчину — 35 мл концентрату на 10 л води (1:300)

Збільшення біомаси рослини й активізація обміну речовин веде до посилення фотосинтезу та накопичення рослинами амінокислот, цукрів, вітамінів і органічних кислот. Посилюється обмін речовин між корінням і ґрунтом. Виділені корінням органічні кислоти активно впливають на ґрунт, збільшуючи доступність поживних речовин і мікроелементів. «ROST-концентрат» є неспецифічним активатором імунної системи. Внаслідок оброблення «ROST-концентрат» неабияк підвищується стійкість рослин до різних захворювань. Поряд із цим під час оброблення гуматами підвищується стійкість рослин до несприятливих чинників довкілля — екстремальних температур, сильного вітру.

Використовуючи препарат «ROST-концентрат», Ви:
1. Захищаєте землю, рослини, дерева від шкідливих речовин, що потрапляють з атмосфери.
2. Заощаджуйте гроші під час вирощування сільськогосподарських культур.

3. Отримуйте збільшення урожаю від 20% до 100%.
4. Отримуйте екологічно чисту продукцію.
5. Відновлюєте родючість ґрунту та його екологічну чистоту.

Характеристики
Бренд
Кіссон
Країна виробник
Україна
Упаковка (вид)
Пластиковий флакон
Об'єм
1 л
Відгуки
Ще не додано жодного відгуку.
Будьте першим, хто це зробить!
Залишити відгук
Залишити відгук

Ви переглядали

Вас може зацікавити