Кавун Думара F1 Dumara F1 насіння 1000 шт Nunhems Zaden Нюнемс

Nunhems
Насіння
Немає в наявності
Доставка
  • На склад поштової служби
  • Самовивіз
  • Доставка кур’єром
Оплата
  • Готівкою при отриманні
  • LiqPay (Visa / Master Card)
  • Приват 24
Гарантія
  • 14 днів на обмін / повернення
  • Гарантія від виробника
Опис

Кавун Думара F1 Dumara F1 насіння 1000 шт Nunhems Zaden Нюнемс

 

Думара F1 є середньоспілим гібридом з овально-подовженими смугастими плодами, що важать від 12 до 16 кілограмів. М'якоть цього гібрида хрустка, червона, з найвищим вмістом цукру, що забезпечує чудові смакові якості. Насіння дуже дрібне. Гібрид відзначається високою та стабільною продуктивністю, що перевищує 85 тонн на гектар, та має хорошу транспортабельність. Його смакові якості та ніжна структура м'якоті роблять його неперевершеним вибором для кожного, хто цінує соковитість і солодкість кавунів.

Гібрид стійкий до фузаріозного в'янення (раси 0,1) і призначений для тих, хто цінує високий врожай та якість.

Основні характеристики цього гібрида включають великі плоди, високу продуктивність, чудові смакові якості, гарну транспортабельність та товарність плодів.

Для вирощування кавунів Думара рекомендується використовувати легко прогрівні, добре аеровані ґрунти, такі як добре дренований супісок. Оптимальне значення рН ґрунту має бути нейтральним (6,5-7,0). Глибока впашка на глибину 27-30 см створює найкращі умови для розвитку коренів. Перед посівом рекомендується внести перегною та фосфорно-калійні добрива. Азот краще вносити навесні перед посівом або посадкою розсади. Дози мінеральних добрив слід коригувати в залежності від вмісту відповідного елемента живлення в ґрунті, особливо азоту, якщо його надлишок може призвести до погіршення якості продукції та смакових якостей плодів.

Характеристики
Бренд
Nunhems
Країна виробник
Нідерланди
Форма
Видовжена
Період вегетації
Середній
Вага плоду
12-15кг
Відгуки
Ще не додано жодного відгуку.
Будьте першим, хто це зробить!
Залишити відгук
Залишити відгук

Ви переглядали

Вас може зацікавити