Кавун Астрахан F1 Astrahan F1 насіння 1000 шт Syngenta

Syngenta
Насіння
Немає в наявності
Доставка
  • На склад поштової служби
  • Самовивіз
  • Доставка кур’єром
Оплата
  • Готівкою при отриманні
  • LiqPay (Visa / Master Card)
  • Приват 24
Гарантія
  • 14 днів на обмін / повернення
  • Гарантія від виробника
Опис

Кавун Астрахан F1 Astrahan F1 насіння 1000 шт Syngenta

 

Астрахан F1 - це ранній та продуктивний гібрид кавуну типу Кримсон Світ, розроблений голландською селекційною компанією Syngenta Seeds. Його вегетаційний період триває від 64 до 68 днів після висадки розсади. Рослина компактна, збалансована, з помірною кількістю листя, і вона не вимагає складних умов вирощування. Краще росте на добре прогрітих, родючих ґрунтах, які отримують достатньо сонячного світла. Також демонструє стійкість до фузаріозу і антракнозу.

Плоди кавуна Астрахан F1 мають класичне смугасте забарвлення і подовжено-овальну форму. Середня їхня вага становить 10-12 кг. Шкірка є середньої товщини, досягає 13-14 мм, дуже тверда і щільна, що ефективно захищає червону ніжну м'якоть від пошкоджень під час збору і транспортування. Плоди дуже смачні, солодкі й ароматні, багаті цукром, вітамінами і корисними мікроелементами. Вони зберігають поживну цінність і товарний вигляд протягом транспортування. Кавуни цього сорту вирощуються для реалізації в основний сезон, а також використовуються для переробки на соки та квашення.

Особливості сорту Астрахан F1 включають вегетаційний період тривалістю від 64 до 68 днів, густоту посадки від 7 до 10 тисяч рослин на гектар, формування 1-2 плодів на кущі, врожайність від 60 до 100 тонн на гектар, цукристість 10-11%, відмінний смак і аромат, привабливий товарний вигляд, а також хорошу лежкість і транспортабельність.

 

 

Характеристики
Бренд
Syngenta
Країна виробник
Нідерланди
Форма
Овальна
Період вегетації
Ранній
Тип плоду
Крімсон Світ
Вага плоду
10-12кг
Культура
Кавун
Відгуки
Ще не додано жодного відгуку.
Будьте першим, хто це зробить!
Залишити відгук
Залишити відгук

Ви переглядали

Вас може зацікавити